+45 44 40 40 63
info@copenhagentelemarketing.dk
CVR: 35869247
COPENHAGEN TELEMARKETING

Nyt bureau
– 25 års erfaring

Copenhagen Telemarketing er et nyt bureau, men vi har erfaringerne med os. I mere end 25 år har vi serviceret kunder i telemarketingbranchen, og hver dag styrkes holdet gennem konsekvent træning, videreudvikling og evaluering, så vi kan nå vores mål – nemlig at skabe ekstraordinære resultater for kunderne. 

Og vi elsker det!

Vi er stolte over at arbejde for...

Derfor Copenhagen Telemarketing

FAGLIGHED

Professionelt trænede sælgere

SPARRING

Tæt samarbejde med dig

KVALITET

Fokus på solide kunderelationer

RESULTATER

Kvalificerede leads – øget salg

Digitale indfødte

– vi er med på hele kunderejsen

Hos Copenhagen Telemarketing har vi samlet det bedste fra to verdener: Erfaringerne fra vores 25 år i branchen i kombination med den digitale verden, der kendetegner nutiden.

Vores kunders kunder er de vigtigste brikker i telemarketingpuslespillet, og vi ved, at alle kunderejser i dag starter digitalt. Vores medarbejdere har digitaliseringen langt inde under huden, så de kan tale med på hele den rejse, der går forud for et køb – det er nemlig afgørende for at forstå kunden og lande salget.

Det gode salg bygger på gode værdier

Vi tror på, at medarbejdertrivsel er afgørende for kundernes succes, og vi har besluttet os for at gå forrest i en branche med et hårdt ry; hos Copenhagen Telemarketing skal det være sjovt at gå på arbejde, der skal være plads til at udvikle den enkelte medarbejders talent og der skal være respekt for faget både internt og eksternt.

Gode værdier blandt medarbejderne spiller også en rolle for salget, og hele organisationen bygger på fem grundpiller: ansvar, respekt, ærlighed, faglighed og vilje. Nøgleord der ikke bare kendetegner medarbejdernes indbyrdes forhold, men som også er en fast del af den stemme, kunderne møder i telefonen både ved mødebooking og direkte telefonsalg.

Der er nok at tage fat i...

KONTAKT OS I DAG
signalcommentsstarenvelopeusersphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram